cartoon

Slogan van je site

Cartoons laten maken

cartoons laten maken
  • Cartoons laten maken Je wilt cartoons tekenen leren? Het tekenen van een cartoon figuur is een beroep opzich. Je kan echt over vanalles een strip held tekenen. Er zijn maar weinig regels voor een cartoon figuur te tekenen. Als je wilt leren om een comic figuur te tekenen zijn er wel een aantal basis regels. Hoe moet jouw cartoon figuur er komen uit te zien is natuurlijk iets wat je als eerste over gedacht moet hebben.

boek cover of omslag

Verfraai uw kinderboek met fantastische boek illustraties, tekeningen of kleurrijke cartoon figuren. Wilt u een attractieve boek illustratie, cartoon of tekening laten maken voor een kinderboek of boekcover? dan ben je vast op zoek naar een ontwerper voor deze attractieve boek illustratie.

Een kinder boekillustratie creëren is een vakgebied apart. Reguliere uitgevers vragen er kunstenaars voor die er zich in hebben gespecializeerd.

boek illustratie laten maken

jij bent een auteur en hebt zojuist je werk beeindigd. Tenminste de tekst is klaar het verhaal dat klopt echter het is nog niet dat wat je nu echt had verwacht van een werk. Je hebt een mooie boekomslag nodig en misschien wel enkele kinderboek tekeningen voor sommige bladzijdes aantrekkelijker te maken.
logo-laten-maken

Een boek illustratie laten maken is altijd leuk natuurlijk. Je bent misschien zojuist klaar met je werk en wilt het natuurlijk zo snel als mogelijk uitbrengen. Je hebt natuurlijk allerlei meningen over hoe jij naar buiten wilt treden naar jouw publiek. Want dit moet je natuurlijk goed aanpakken. Anders is jouw met zorg op schrift gezet roman niet meer als maar een hoop papier met woorden.

Logo laten maken

  • Logo laten maken Een logo laten maken is een geweldig idee voor uw klanten. Zo straalt u zo laat u een stuk persoonlijkheid uit en blijft uw bedrijfsnaam sneller hangen bij uw klanten. Doet een cartoon character elke keer ook nog eens andere dingen in uw linked in of uw website is dat al helemaal geweldig voor uw klanten zal resulteren dat je klanten terugkeert.

Cartoons tekenen

Bijna altijd zijn stripfiguren voor te schateren. Soms ligt dat aan het creatieve tekenwerk maar veelal ook door de vermakelijke woordspelingen. Sommige cartoons beogen dat de klant zich bezint bij een bepaalde affaire of gebeurtenis. Ook zie je veelvuldig dat cartoons wordt gebruikt als aanvulling op of als gezicht van een bepaald product of dienst.

In het algemeen speelt in iedere cartoon de mens, maatschappij en gewaarwording een grote rol. Als je een plaatje nodig hebt om een omschreven tekst of mededeling duidelijker te maken dan heet dit een illustratie. Dit is ook gelijk het grootste verschil tussen een cartoon figuur en een illustratie. De illustratie altijd een grap of een onderliggende inhoud.

Meestal is een cartoon figuur een zogenoemde spotprent die gebruikt kan worden als kanttekeningen of kritiek op hedendaagse gebeurtenissen of sociale trends. Zowel over voetbalwedstrijden als serieuzere zaken zoals de actuele COVID-19 pandemie. Ook merk je regulair dat het gaat over een cartoon van een persoon die op een lollige manier voor schut wordt gezet. Dan is het dus overduidelijk een spotprent. Is dit niet van toepassing dan is het in de meeste gevallen dus gewoon een tekening.

Voor je bedrijf

Of je nu een cartoon wilt maken, of toch liever gaat voor een spotprent dat moet je zelf beslissen. Nu je leert wat je allemaal met cartoons kunt doen heb je vast veel zin om zelf te beginnen! Je hoeft niet goed te kunnen tekenen om unieke cartoons te maken. Het enige wat belangrijk is, is wat scheppingsvermogen.

bedrijfs cartoon
Waar kan je nou een cartoon voor nodig hebben of voor kunnen inzetten? Cartoons zijn voor tal van doeleinden te gebruiken. Meestal is een cartoon dus om lol te hebben. Of om een bepaalde voorval te benadrukken. Maar waar kun je die unieke cartoon nou nog meer voor inzetten?

Voor de volgende zaken:


Een bedrijfs cartoon
Reclame-middel
Socialmedia advertentie's
Een cartoon logo
Als beeldmerk
Als mascotte op je website of in overige reclame materiaal
In je blog